
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego
Przeznaczenie dokumentu:
W sytuacji gdy prowadzisz restaurację, bar, czy też inny obiekt żywienia zbiorowego - jednym z niezbędnych dokumentów jaki musisz posiadać jest Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego.
Informacje techniczne:
Instrukcja zapisana jest jako dokument tekstowy, który można od razu wydrukować. Istnieje możliwość edycji instrukcji za pomocą aplikacji MS Office lub OpenOffice.
Miejsce złożenia dokumentu:
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego powinna być umieszczona w łatwo dostępnym dla pracownika miejscu, a każdy pracownik powinien być zapoznany z instrukcją urządzenia wykorzystywanego na stanowisku pracy. Dodatkowo po zapoznaniu się z instrukcją, każdy pracownik zobowiązany jest własnoręcznym podpisem potwierdzić fakt zapoznania się z nią.
Dokument przeznaczy dla:
firmy
Miejsce zastosowania:
Przedsiębiorstwo
Słowa kluczowe:
sanepid,instrukcja sanitarna,sanitariat,restauracja,przepisy w restauracji,instrukcja zmywania naczyń,pip,państwowa inspekcja pracy,kontrola sanepidu,
Pobierz terazInne dokumeny z kategorii Instrukcje BHP
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi wtryskarkiGotowa do wydruku Instrukcja BHP dla Obsługi wtryskarki , która powinna znajdować się w każdej firmie zajmującej się formowaniem wyrobów z tworzyw sztucznych przy użyciu wtryskarek... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla ochroniarzaGotowa instrukcja BHP dla ochroniarza , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie, gdzie przewidziane jest stanowisko pracy Frezer . |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi oczyszczarki bębnowejGotowa instrukcja BHP dla Obsługi oczyszczarki bębnowej , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie, które stosuje oczyszczarkę do czyszczenia drobnych przedmiotów -... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja Przeciwpożarowa OgólnaGotowa instrukcja Przeciwpożarowa ogólna , która powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie - niezależnie od liczby zatrudnionych pracowników oraz jej branży. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi piły tarczowej do cięcia mięsa i kościGotowa instrukcja BHP dla Obsługi piły tarczowej do cięcia mięsa i kości , którą można od razu \"wdrożyć\" w życie. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi wyważarki kół samochodowychGotowa instrukcja BHP dla Obsługi wyważarki kół samochodowych , którą można od razu \"wdrożyć\" w życie. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi koparko-ładowarkiGotowa instrukcja BHP dla Obsługi elektrodrążarki , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy używana jest koparko-ładowarka - np. firmy budowlane,... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla wartownika straży przemysłowejGotowa instrukcja BHP dla wartownika straży przemysłowej , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie przewidziana jest posada wartownika bez broni . |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla FrezeraGotowa instrukcja BHP dla Frezera , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie, gdzie przewidziane jest stanowisko pracy Frezer . |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi oklejarki płyt wiórowychGotowa instrukcja BHP dla Obsługi oklejarki płyt wiórowych , powinna znajdować się np. w zakładach stolarskich, które wykorzystują oklejarkę do produkcji. |
Zobacz | Pobierz |